Ten Arlo wandelroute

In de omgeving van B&B ACHTEROPDEHILDE zijn er vele fiets en wandelroutes. Voor de  boerderij bevind zich het fietspad. Via dit fietspad kunt u vele kanten op. Wat dacht u van om het fietspad te nemen richting Echten. Voor een High Tea bij Tea Time .Waar u bediend wordt door dames in Engelse kleding. Of fietst U liever in de richting van de stad Meppel waar ook veel te beleven valt.

In de B&B liggen een  aantal van fiets en wandelroutes van de omgeving. Deze zijn uitgebracht door het Drentse Landschap en geven ook gelijk de bezienswaardigheden aan.

En wat dacht U van het commisaris Cramerpad deze voert u dwars door de bossen u kunt beginnen in  Ruinen met een afstand van ruim 45 km.

Maar ook wandelen kan je in de omgeving. Bij ons achter de boerderij is de Hoogeveense vaart waar U prachtig kunt wandelen naar Hoogeveen naar maar ook richting de Wijk. Er zijn ook wandelroutes die door de weilanden gaan langs Koeien en schapen of kleine beekjes. Een compleet wandelnetwerk voert u langs mooie weilanden en rustige plekken waar U geniet van uitzicht en omgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>